Nu är den tiden här som jag tycker är den tuffaste som uppfödare, nämligen de dagar när kattungarna flyttar. Idag har Blanche och Brian flyttat, imorgon är det Bradleys tur. Jag är jätteglad att kattungarna har hittat så bra hem och familjerna har längtat väldigt mycket efter sina kattungar och jag vet att de kommer ta hand om dem på bästa sätt, men det känns ändå så sorgligt. I tolv veckor har jag tagit hand om dem som mina egna små bebisar och gosat och lekt med dem, men nu ger de sig av för alltid smiley. Det kommer bli tomt och väldigt lugnt. Visst kan jag uppskatta lugnet, för fem busiga kattungar som rusar runt och är överallt kan bli rätt jobbigt till slut. Så även om det kommer bli skönt att bara ha en kattunge kvar, är det tråkigt just nu.

Jag vill önska de nya familjerna lycka till med sina nya familjemedlemmar! Hoppas ni kommer få roligt och mysigt tillsammans!

Bella, Bradley och Benjamin lade sig tillsammans när Blanche och Brian hade åkt.

Veckans bilder på kattungarna.

Benjamin väger idag hela 1910 g!

Brian väger idag 1756 g.

Bradley väger också jättemycket, 1908 g!

Bella väger idag 1526 g.

Blanche väger idag 1443 g.

Bella och Blanche har rätt normala vikter, men de känns väldigt små och lätta när man jämför med killarna. Undrar hur stora och maffiga de kommer bli som vuxna. Ska bli roligt att följa deras utveckling genom bilder som de nya familjerna kommer skicka till mig.