I torsdags var Bella 15 v, hon växer och väger nästan två kilo, men hon är rätt spinkig. Ögonfärgen utvecklas väldigt långsamt, förhoppningsvis blir den kanske ännu snyggare när det tar lång tid smiley

Idag var hon ute i trädgården för första gången. Det var inga som helst problem att ha på sig selen eller gå i koppel, hon är ju en ganska kavat liten tjej. Hon gick omkring lite och tittade och nosade på blommorna och bladen, ett torrt löv var en rolig leksak en liten stund och ett bi var intressant att betrakta. Hon låg också i mitt knä en stund och vi njöt av solen och värmen (det var lä där vi satt).

Jag får mail ibland från kattungarnas nya familjer, tyvärr utom Blanches, och de har bara positiva saker att berätta. Jag blir jätteglad för att allt har fungerat så bra och att de är nöjda med sina små familjemedlemmar.

Benjamin slappar i soffan.

Brian slappar på fönsterbrädan med fin utsikt över gatan.