Igår var jag i Jönköping tillsammans med Anneli på kattuppfödarseminarium som Royal Canin ordnade och jag träffade en massa bekanta och obekanta uppfödare. Det var en synnerligen trevlig tillställning, som dessutom var helt utan kostnad, med intressanta föreläsningar. Föreläsningen om HCM och om kattens beteende var bäst tyckte jag även om de olika rasernas skadestatistik också var intressant. Tyvärr visades inte britternas vilket var synd, ska man tolka det som att britterna är en ras utan större problem, tro? Avslutningen på dagen var superrolig med stå-upp komikern Thomas Petersson smiley

God lunch fick vi, likaså smaskiga kakor till dessert och eftermiddagskaffet. Det gäller att passa på och äta när det bjuds…

Jag tror vi var många som var väldigt nöjda med dagen, fantastiskt roligt att det ordnas seminarier som den här smiley En fin gåva fick vi också, en portfölj med en första-hjälpen necessär.