Förra veckan besökte Therese och jag Liseberg, första besöket i år. Det var en solig och vacker dag, det måste vara fint väder för att jag ska gå dit, regn förstör hela besöket tycker jag. Vi gjorde inte så mycket men tiden gick fort ändå. Vi gick en promenad i Lustgården, där är så vackert med allt vatten som rinner i olika former.

Vi åkte en tur i Lisebergshjulet, med hisnande utsikt över stan.

Vi såg när AtmosFear var på väg upp. Aldrig i livet att jag skulle åka den. Faktum är att jag åker väldigt få attraktioner, de som snurrar är roliga (och läskiga), men inga andra. Vi åkte Jukebox, en av mina favoriter, men i år är den ny så jag tyckte det var högre fart på den än förut så den var rätt läskig. Jag kan tyvärr inte låta bli att skrika när den snurrar som mest, vilket Therese tycker är rätt roligt. Hon sitter helt oberörd, men så hon ju femton smiley