I lördags ställde jag ut Bella på Västsvenska kattklubbens utställning. Redan på fredagskvällen kom Bellas röda bror Benjamin, numera kallad Billy, och hans matte Julia med tåg från Stockholm hem till oss och sov över. Julia ville gärna ställa ut tillsammans med mig eftersom hon tidigare bara har ställt ut hundar.

Det som var speciellt med denna utställning vara att även Bellas och Billys pappa, Special Cats Pontus, och deras morfar Pysen, Sagorikts Lancelot, var med så det blev ju faktiskt en familjeträff smiley

Alla skötte sig fint, den mest avslappnade på domarbordet var förstås Pysen. Alla fick också fina bedömningar, vi kunde alla vara stolta över våra katter!

Bella var lugn och lite nyfiken, tittade runt på allt som hände i lokalen. Det verkade som att domaren, Ad de Bruijn, gillade henne för han gav henne en puss på pannan smiley

Både Bella och Billy fick komma tillbaka när domaren skulle ta ut sin bästa junior, de mötte två andra britter, en svartsilvertabby och en brunmaskad. Jag måste erkänna att jag blev sååå glad när Bella blev nominerad, för mig är det stort!! Även Pysen blev nominerad, så klart, så fin som han är!

I panelen mötte Bella fem andra juniorer, hon fick ingen domares röst, men egentligen spelar det ingen roll, att bli nominerad räcker långt. En bengal blev Best in Show med tre röster.

Jag hade en riktigt trevlig dag med mycket trevligt sällskap. Det är alltid roligt att träffa andra likasinnade!

En del av familjen samlad: Billy, Pontus, Bella och Pysen.

Bella bellissima!

Billy är på god väg att bli en riktigt maskulin och stor kille, men han behöver lite mer tid att växa till sig. Han har kraftig benstomme och väger vid 8 månaders ålder redan 4,7 kg!

Söta syskonen Billy och Bella.

Pappa Pontus, en härlig chokladkille.

Morfar Pysen, stor och ståtlig, som katten Gustav.

Vi kanske ses snart igen på någon utställning smiley