… i måndags, jag är tyvärr sen med att lägga ut nya bilder.

Kattungarna hade besök i söndags av ett trevligt par från Stockholm, de letade efter ett syskonpar och ville därför hälsa på och till min stora glädje tingade de Frans och Ferdinand. Det känns helt rätt att sälja till dem, jag är glad att jag väntade tills rätt köpare dök upp. Jag har hela tiden velat sälja dem tillsammans eftersom de är så tighta, de har ju bara varandra att leka och sova med.

Frans är en framåt lite misse, han hoppar numera över hagen och kan också hoppa upp i klösträdet där han gärna sover. Så jag har fått ta bort träskivan jag har haft vid trappan på övervåningen så nu får de även vara är. Inatt sov de stundvis i min säng, jättemysigt smiley
Båda väger nu lika mycket, Ferdinand har alltid vägt mer än Frans men nu har Frans kommit ikapp. De väger redan 1670 g!

Frans


FerdinandMin bror och jag


Frans och Ferdinand med mamma Chanel och mormor Fia i ”osten”.


Hela kattfamiljen samlad